Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Організацією 2-го етапу з’їзду партії «Наша Україна» займається як Яценюк, так і Катеринчук

Організацією 2-го етапу з’їзду партії Народний Союз Наша Україна займатиметься виконком партії на чолі з Миколою Катеринчуком. Про це «Гал-info» розповів член ради партії, нардеп Володимир В’язівський.
«Нами було прийнято рішення, що поки не обрані нові керівні органи партії та люди, котрі мали би зайняти ці посади, організацією 2-го етапу з’їзду партії займатиметься діючий виконком партії», — наголосив Володимир В’язівський.
За його словами, обласні організації мають подати до 4 листопада свої пропозиції щодо змін до Статуту і Програми партії. Ці пропозиції будуть винесені із 4 по 7 листопада та опрацьовані відповідними комітетами та в кінцевому етапі представлені на розгляд наступної ради «Нашої України» та делегатів з’їзду.
Щодо організаційного комітету, то, як повідомлялося раніше «Гал-info», його формування доручили заступнику голови Секретаріату Президента Арсенію Яценюку. Позаяк станній жодного разу не з’являвся на засідання «нашоукраїнців», то прийнято рішення, що організацією 2-го етапу з’їзду партії Народний Союз Наша Україна займатиметься виконком партії на чолі з Миколою Катеринчуком та заступник голови Секретаріату Президента Арсеній Яценюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ