Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Організація «Українська молодь - Христові» проведе акцію «Життя – це дар»

В рамках Міжнародного дня захисту дітей Львівська молодіжна громадська організація «Українська молодь - Христові» планує провести акцію під назвою «Життя – це дар». Акція відбудеться 3 червня в Палаці мистецтв з 17-ї до 20 години. Про це “Гал-info” повідомила заступник голови Львівської обласної молодіжної громадської організації «Українська молодь - Христові» Христина Галицька.
Мета заходу – показати громадськості цінність людського життя, а саме життя дитини ще в утробі матері. Акція відбувається під гаслом «Життя велика цінність, збережіть його!». Цим організатори планують привернути увагу майбутніх матерів не ставати на шлях злочину, вбивства ненародженої дитини.
В програмі вечора запланована зустріч з Високопреосвященним Владикою Ігорем Возьняком, а також показ документальних фільмів  «Найважливіша цінність - життя» і «Важка правда». Театральний гурток молодіжної організації «Українська молодь - Христові» покаже виставу  - «Дитина без імені», в якій розкажуть про трагізм абортів як суспільного явища. Вечір завершиться виступом дітей дитячого садка №178 і молитвою за душі ненароджених дітей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ