Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​Осередок Пласту у Львові збирає друзів та партнерів організації на благодійний пікнік

Благодійна вечірка просто неба, під час якої керівництво Пласту у Львові розповість про діяльність організації, відбудеться у Шевченківському гаю. Подія організована в продовження Благодійного вечора, який відбувся в грудні 2017-го.

Захід планувалось провести 15 червня, але через погодні умови його перенесли. Пікнік відбудеться в останній день літа, 31 серпня.

“У грудні минулого року нам вдалося виручити 399 тисяч гривень. Тепер ми хочемо знову зустрітися з друзями Пласту, щоб розповісти про діяльність організації за цей період: що зроблено в окремих наших проектах і прозвітувати. Звісно, все це відбуватиметься у невимушеному, пластовому форматі. Цього разу ми обрали літній формат пікніка”, - розповів голова осередку Пласту у Львові Матвій Дух.

Під час заходу Матвій Дух презентуватиме хід реалізації проектів Пласту, зокрема, модернізації осередків для занять з дітьми, створення методичного центру Пласту та пластової оселі в містечку Винники. Спеціальним гостем вечора буде віце-ректор УКУ Мирослав Маринович. Також з промовою для гостей під час заходу виступить Ірина Сандуляк, медіа-менеджер та мати трьох пластунів.

Вже традиційно окремим пунктом пікніка буде благодійний “тихий” аукціон, де серед лотів будуть пластові активності: участь у змаганнях з гандболу, мандрівки, парапланеризм тощо.

Вечір розпочнеться о 18:00 в Музеї народної архітектури та побуту ім. Климента Шептицього (Шевченківський гай). 

Нагадаємо, перший Благодійний вечір Пласту у Львові відбувся 15 грудня 2017 року у центрі імені Андрея Шептицького. Тоді завдяки благодійним внескам та аукціону пластунам Львова вдалось зібрати 399,6 тисяч гривень на потреби організації. У вечорі взяли участь топ-менеджмент компаній “!Фест”, “Галнафтогаз”, “Хлібпром”, Galicia, Cosmos Prefab, KREDENS CAFE, Leosklo та багато інших. Гостями вечора були міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської ОДА Олег Синютка, посол Канади в Україні Роман Ващук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ