Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ощадний банк України з початку року закрив 10 безбалансових відділень у Львівській області

За перше півріччя 2006 року Ощадний банк України  закрив 10 безбалансових  відділень у Львівській області. Зокрема у  Сокальському районі закрито три відділення, Перемишлянському- два, Жидачівському – три і по одному Дрогобицькому і Пустомитівському районах.
Прес-центр Ощадбанку відмовився коментувати “Гал-info” причини закриття цих відділень.
Нагадаємо, як повідомляло “Гал-info”  станом на 1 серпня 2006 року у Львівській області закрилося 11 безбалансових відділень банків, з них 10 відділень “Ощадбанку” і 1 відділення  банку “Аваль”, яке було відкрите для обслуговування VIP-клієнта.
За цей час також було відкрито 47 безбалансових відділень комерційних банків. А саме -  6 нових безбалансових  відділень відкрив “Кредит банк”, 11 – “Приватбанк”, 5 -  банк “Надра”, 4 –“Укрсиббанк” і по дві філії відкрили Банк “Мрія”, банк “УБРП”, банк “Форум”, “Морський транспортний банк”, “Родовід банк”, “Міжнародний комерційний банк” і банк “Київ”. Водночас за цей період закрили 11 безбалансових відділень банків, з них 10 відділень “Ощадбанку” через збитковість  і 1 відділення  банку “Аваль”, яке було відкрите для обслуговування VIP-клієнта.
     Станом на 1 серпня у Львівській області зареєстровано 5 банків-юридичних осіб, а саме банк “Львів”, “Електрон банк”, “Кредит банк”, Банк “Універсальний”, і банк “Дністер”, 76 філій банків  і 868 безбалансових відділень банків, з них 330 відділення “Ощадбанку”.
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ