Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Осінній рейд” на Західній Україні проведуть 200 любителів пішохідного мандрівництва

Цими вихідними, шостого-сьомого жовтня 2007 року, пластуни та члени інших громадських організацій візьмуть участь у змаганнях з пішого мандрівництва «Осінній рейд». Акція проходитиме в рамках відзначення міжнародного дня туризму і має на меті залучення молоді до спортивного туризму і краєзнавчої діяльності. Про це „Гал-info” повідомили у Львівському осередку Національної скаутської організації „Пласт”.
У змаганнях братимуть участь як пластуни, так й інші громадські організації. Будуть присутні команди з Івано-Франківська, Калуша, Тернополя, Зборова, Бережан, Луцька, Львова, а також міст Львівської області. Всього буде більше 200 учасників.
Стартуватимуть команди у Старому Cелі Пустомитівсько району, де отримають фото-зображення певних краєзнавчих об’єктів. Проходження кожного етапу маршруту має бути засвідчене фотографіями команди на фоні заданих організаторами місцевостей. Пройшовши сорок і шістдесят кілометрів (для дівчат і хлопців відповідно), команди фінішують у Перемишлянах.
Змагання присвячені вшануванню 100-річчя з дня народження видатних українських письменників та громадських діячів Олени Теліги та Івана Багряного.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ