Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Основна проблема у наданні теплозабезпечення – витоки у внутрішньобудинкових мережах

Основною проблемою у процесі надання теплозабезпечення житлового фонду стали витоки у внутрішньобудинкових мережах та теплотрасах. Про це під час сесії Львівської обласної ради повідомив депутат Тарас Федак.
„Єдине місто, в якому швидко і якісно був розпочатий опалювальний сезон, стало місто Трускавець, де не зафіксовано жодного витоку. У більшості міст обласного значення та районах місцеве керівництво підійшло до вирішення цієї проблеми формально. Дві котельні у Бориславі та в селі Оброшино станом на сьогодні не запущені. Щодо державних коштів, то для Львівщини із Держбюджету була направлена субвенція у розмірі 28,3 млн грн. З тих коштів використали 53%, що становить 15,2 млн грн. Наказом голови Львівської ОДА була створена робоча група, яка контролювала питання теплозабезпечення. Було проведено низку виїзних нарад”, – зазначив Тарас Федак.
За його словами, за 2006 рік Львівщина використала природного газу на суму 103,4 млн грн, водночас сплачено лише 87,2 млн грн. „З 25 підприємств, які забезпечують теплом житловий фонд, лише 9 міст повністю розрахувалися за спожитий газ. 10 з них розрахувались на рівні 80-95%, що дозволило вчасно отримати газ. Такі міста, як Моршин, Новий Розділ, Новояворівськ, Червоноград не змогли забез вис рівень проплат за спожититй газ і тому отримали його із запізненням”, – зазначив Тарас Федак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ