Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Основна проблема зі складом виборчих комісій – це те, що їх членами стали люди, які не мають досвіду та знань такої роботи, – Роман Кошовий

Усі виборчі комісії Львівської області доукомплектовані до мінімального складу – запевнив сьогодні, 17 березня, під час прес-конференції голова ЛОГО КВУ Роман Кошовий. За його словами, у виборчому процесі на Львівщині задіяно понад 40 000 осіб. Водночас, основна проблема зі складом виборчих комісій полягає в тому, що цього разу їх членами стали люди, які не мають досвіду та знань такої роботи.
„Члени виборчих дільниць стають, фактично, заручниками ситуації, оскільки у заплутаному законодавстві важко розібратися навіть фахівцям. Водночас Закон передбачає досить сувору відповідальність комісій”, — зазначив Роман Кошовий.
Цікаво також, що, за словами керівника громадської приймальні БФ „Твоє право” Олега Ільницького, у неформальному спілкуванні чимало членів виборчих комісій не мають права брати участь у роботі цих комісій, оскільки є посадовими особами органів виконавчої влади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ