Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Основні проблеми виникнуть під час підрахунку голосів – Сергій Гончарук

Голосування на дострокових парламенстьких виборах на Львівщині відбувається більш-менш демократично і суттєвих порушень не виявлено. Основні проблеми виникатимуть при підрахунку голосів, і саме там треба буде забезпечувати особливий контроль за діями членів ДВК. Про це сьогодні на прес-конференції у Львові повідомив керівник обласного виборчого штабу СПУ Сергій Гончарук.
Він зазначив, що є скарги на дії членів ДВК, зокрема у Львові, проте вони не несуть масового характеру. До прикладу, офіційні спостерігачі на 122-й дільничній виборчій комісії виявили агітаційну апродукцію за мегаблок. А “також на 76 дільниці 119 ОВК міста Яворова голова комісії, джентльмен із “Нашої України”, дозволив собі грубо поводитись із жінкою, яка голосувала. Він почав на неї кричати, а коли втрутився спостерігач із соціалістів, то він зазначив, що соціалісти ще щось хочуть мати на цій дільниці”. А все почалося із того, що бюлетень для голосування було видано без документів - без паспорта. Безперечно, голові комісії від так званого мегаблоку це не пройде і з ним приїдуть розбиратись не жінки”, - пообіцяв соціаліст.
Проте у цілому він відзначив, що голосування відбувається без масових порушень, яких слід чекати саме під час підрахунку голосів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ