Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Основні причини поразки на виборах ВО „Свобода” – недостатні кошти та поливання брудом з боку політичних опонентів – Яромир Самагальський

Відсутність достатніх коштів на виборчу кампанію, а також постійне обливання брудом з боку політичних опонентів – основні причини поразки на виборах ВО „Свобода”. У цьому переконаний член міської організації партії, кандидат в депутати до міської ради від ВО „Свобода” Яромир Самагальський. Про це він заявив сьогодні, 4 квітня, під час засідання прес-клубу реформ.
Крім цього, за його словами, на результат виборів ВО „Свобода” вплинуло також повне замовчування про партію. „Практично в жодному рейтингу та соціологічних дослідженнях, які проводились перед виборами, партії „Свобода” взагалі не було, не кажучи вже про те, що нас постійно обливали брудом і закидали про зв’язки з донецьким криміналітетом”, – зазначив Яромир Самагальський. 
Найпозитивнішим у виборчій кампанії „Свобода” вважає видання брошури з короткими біографіями та фото, а також програмою ВО „Свобода”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ