Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Основні роботи з чистки озера в Стрийському парку вже завершені

Чистку Лебединого озера у Стрийському парку від замулення уже завершили. Як повідомляють в управлінні екології та благоустрою Львівської міської ради, залишились деякі дрібні роботи, які завершать протягом тижня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Основний масив роботи з благоустрою озера уже закінчили. Тут прочистили каналізацію та встановили два колодязі, дно засипали піском. Залишилось замостити доріжку, відновити газони та прибрати місток, який встановлювали для чистки дна», - повідомив в.о. начальника управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

Тим часом лебеді, яких «виселили» з озера на час очистки, повернуться сюди вже весною.

«Лебеді на зиму повертати не будемо, адже на льоді вони замерзнуть. Випустимо їх на воду вже з настанням весни», - додав Андрій Галушка.

Нагадаємо, роботи з благоустрою озера в Стрийському парку розпочались в середині вересня. Востаннє ремонт озера проводили понад10 років тому.Після цьогорічного ремонту озеро буде у належномустані щонайменше5 років. Роботи проводяться за рахуноккоштів міського фонду охорони навколишнього природного середовища, загальна вартість –180 тис.грн. Виконавець робіт — ТДВ «ШРБУ № 65».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ