Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Основні завдання, які поставили перед новим начальником обласної служби автомобільних доріг, — ремонт міжнародних трас та підготовка доріг до зими

Основні завдання, які поставили перед новим начальником обласної служби автомобільних доріг, — ремонт міжнародних трас та підготовка доріг до зими, — повідомив „Гал-info” начальник Служби автомобільних доріг Львівської області Ігор Завійський. За його словами, самі проблеми вставили в найбільші прорахунки попередньому керівництву обласної служби автодору.

„Через Львівщину йде багато міжнародних транспортних коридорів, а стан доріг, які проходять через них, є досить незадовільним. Зокрема, йдеться про дороги Львів-Краківець, Львів-Рава-Руська, Львів-Шегині, а також дорога Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка. Я не кажу вже про окремі ділянки траси Київ-Чоп, особливо у гірських частинах. Приведення цих доріг до належного стану — це одне з пріоритетних питань. Дещо вже вдалося зробити, зокрема, що стосується траси Київ-Чоп. За рахунок кредитних коштів, які були виділені Львівщині ще кілька років тому, ми вже відремонтували ділянку до Стрия, зараз ремонтують ділянки Стрий-Львів, Львів-Броди, там працюють турецька і македонська фірми. Наступного року роботи на цих ділянках будуть закінчені й питання експлуатаційного стану траси Київ-Чоп буде знято, — наголосив Ігор Завійський. — Ще одне питання, яке для нас є дуже важливим, — це утримання доріг, особливо їхня підготовка до зими. При тій техніці, яку ми маємо, неможливо забезпечити належний стан доріг, треба буде на ходу міняти технології, докуповувати техніку”.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ