Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Основним досягненням у 2006 році „Опора” називає початок розробки державного проекту розвитку та реставрації історичного центру Львова

ГМ „Опора” прозвітувала про свою діяльність у 2006 році. Основним завданням у цьому році, як зазначають „опорівці”, було інформування виборців під час парламентських виборів, щоб сприяти усвідомленому вибору громадян. Також за рік було проведено низку конференцій, зокрема на тему „Судова реформа. Погляд через призму програм політичних партій” та театральне дійство „Вибори – санітарний день”.
Звітував Олександр Неберикут, член координаційної ради ЛП ГМ „Опора”. За його словами, серед головних досягнень „Опора” називає боротьбу за збереження історико-архітектурної спадщини Львова, результатом цього є початок розробки державного проекту розвитку та реставрації історичного центру Львова, зокрема площ Ринок та Кафедральної, а також вулиці Руської, а також створення Громадської ради з питань дотримання прав людини при УМВСУ у Львівській області з метою запобігання катувань і жорстокого поводження з підсудними працівників МВС.
За результатами діяльності „Опори” прокуратура області проводить розслідування обґрунтованості підвищення тарифів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ