Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Основним критерієм цьогорічного оздоровлення дітей є якість надання послуг — Андрій Корнат

Процес оздоровлення і відпочинку учнівської та студентської молоді влітку 2006 року передбачає дещо інший підхід, ніж у минулому році, зокрема, основними критеріями у підготовці та оцінці процесу оздоровлення буде передусім якість наданих послуг, тобто  це повинен бути змістовний відпочинок, наповнений виховним, національно-патріотичним змістом та християнською мораллю. Про це сьогодні, 15 травня 2006 року, під час прес-конференції повідомив начальник Управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА Андрій Корнат.
«Для цього потрібно зробити величезний обсяг роботи, перш за все провести ретельний підбір оздоровчих закладів, які б змогли надати якісні послуги», — зазначив Андрій Корнат. За його словами, на сьогодні у Львівській області є 29 оздоровчих закладів, які зголошуються надавати послуги.
Як розповів Андрій Корнат, вже ведеться робота з підбору людей, які мають вищу освіту, педагогічний досвід роботи з молоддю для роботи в оздоровчих закладах.
«Основними напрямками оздоровлення дітей будуть пришкільні табори, яких цього року планується залучити близько 700,  наметові табори за участі молодіжних громадських організацій, яких планується залучити близько 100, а також стаціонарне оздоровлення, молодіжні трудові табори та молодіжні похідні загони», — додав начальник Управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА.
За словами Андрія Корната, на цей рік на оздоровлення дітей виділено 1 339 400 гривень; в порівнянні з 2005 роком було виділено 1 110 986 гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ