Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Основним питанням, що завтра розглядатиме виконком ЛМР, буде стан готовності міської господарки до осінньо-зимового періоду 2006-2007 року

Завтра, 6 жовтня, члени виконавчого комітету Львівської міської ради розглянуть питання про стан готовності міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2006 – 2007 років. По цьому питанню доповідатиме начальник управління інженерного господарства Іван Онисковець. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також на засідання будуть запрошені керівники чотирьох будинкоуправлінь КЕВ району Західного оперативного командування, ЖЕК “Електрон”, ЖКК “Галбуд” та ін., які проінформують щодо  погашення заборгованості за спожиту теплову енергію і про стан готовності відомчого житлового фонду до осінньо-зимового періоду.
Начальник управління комунального майна Львівської міської ради Микола Винничук доповість про результати перевірки цільового використання  Львівським історичним музеєм приміщення ангара (колишніх вагоно-ремонтних майстерень) на вул. Гвардійській – вул. Академіка Сахарова, 1; а також про ситуацію щодо надання в оренду приміщень для наукової бібліотеки ім. В. Стефаника НАН України з метою вивільнення приміщення костелу Петра і Павла о. Єзуїтів. А заступник міського голови з питань містобудування і землеустрою Андрій Павлів звітуватиме  про виконання протокольного доручення про створення робочої групи  для аналізу ситуації, що склалася у зв’язку з проектуванням ТзОВ “ВКФ “Самсон” магазину-салону на вул.Кульпарківській, 156. На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради розглядатиметься і низка інших питань.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ