Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Особливості пролонгації в мікрокредитуванні

Особливості пролонгації в мікрокредитуванні, та що потрібно знати про пролонгацію кредитів.

Якщо Ви вирішили отримати швидкий кредит онлайн на карту без дзвінків в МФО, варто заздалегідь уточнити всі деталі. Наприклад, варто враховувати прострочення і можливі штрафи, а також те, як їх можна уникнути.

Компанія Лоані (loany.com.ua) пропонує кредит без довідки про доходи та офіційного працевлаштування за вигідними умовами. Варто зазначити, що для тих, хто оформляє позику вперше, діють пільги. Завдяки цьому можна отримати гроші терміново під 0%.

Що потрібно знати про пролонгацію кредитів

Особливість мікрокредитів полягає в тому, що вони видаються на невеликий термін. У разі виникнення непередбачених ситуацій, якщо клієнт не може своєчасно погасити кредит, він може скористатися послугою пролонгації.

Пролонгація – це можливість збільшити період користування кредитними коштами без нарахування будь-яких штрафів або пені. У компанії Лоані для того, щоб скористатися цією функцією, не потрібно нікуди дзвонити або йти в офіс для написання заяви. Клієнт повинен зайти в особистий кабінет на сайті компанії і активувати функцію самостійно.

Варто відзначити, що період продовження терміну користування кредитними коштами може відрізнятися в залежності від МФО і обраного типу кредитування. Наприклад, якщо Ви оформили миттєву позику в Лоані, то термін буде складати 30 днів. А якщо була оформлена розумна позика, то максимальний термін становить 12 місяців.

Також варто не забувати про те, що різні способи погашення позики можуть відрізнятися по швидкості зарахування коштів на рахунок. Наприклад, при оплаті через каси банківських організацій, операція може проводитися до 3 робочих днів. Саме тому рекомендується погашати кредити трохи заздалегідь. У той же час, якщо скористатися сервісом погашення в особистому кабінеті, кошти будуть зараховані миттєво.

Чим функція пролонгації вигідна позичальнику

У житті бувають різні ситуації, тому варто враховувати всі можливі варіанти. Пролонгація – це оптимальний вихід, якщо немає можливості своєчасно погасити кредит. До головних переваг такого рішення варто віднести наступні:

  • Клієнти не йдуть в прострочення і не псують свою кредитну історію.

  • Ніяких нарахувань штрафів чи пені.

  • Зберігається кредитний рейтинг.

  • Клієнт не потрапляє до чорного списку кредитора.

  • Таке рішення дає можливість уникнути дзвінків від кредитної організації і судових позовів.

  • Клієнти можуть самостійно вибрати період пролонгації.

  • Кількість пролонгацій не обмежена.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ