Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Особисто я нікого на політраді у відставку відправляти не збираюсь, у тому числі і Катеринчука – Юрій Ключковський

Юрій Ключковський заявив, що йому нічого не відомо стосовно того, що Микола Катеринчук буде відправлений у відставку з посади голови політвиконкому партії Народний союз «Наша Україна». „Особисто я нікого на політраді у відставку відправляти не збираюсь, в тому числі і пана  Миколу”, - наголосив  кореспонденту “Гал-info” постійний представник Президента в парламенті Юрій Ключковський.
Юрій Ключковський також зазначив, що йому нічого не відомо з приводу якихось домовленостей про зустріч членів політради „Нашої України” з Президентом Віктором Ющенком, яка би мала відбутись перед початком політради о 16 годині.
Нагадаємо, що сьогодні, 4 вересня, у ЗМІ з’явилася інформація, що найближчим часом може бути відправлений у відставку голова політвиконкому партії Народний союз «Наша Україна» Микола Катеринчук. Про це пише газета „Коммерсатъ-Украина” за результатами засідання президії НСНУ, що відбулася в п'ятницю. Також стало відомо, що члени політради вимагатимуть негайного вступу в НСНУ двох безпартійних міністрів – Ігоря Ліхового і Юрія Поляченка. Президія також вирішила звернутися до Президента Віктора Ющенка з проханням зустрітися з парламентською фракцією «Наша Україна» (НУ), передає нтернет-видання „Оглядач”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ