Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Останніми днями на міліцію Львівщини здійснили інформаційну кілерську атаку — Віталій Максимов

Останніми днями на міліцію Львівщини здійснили інформаційну кілерську атаку, — переконаний начальник УМВС області Віталій Максимов, про це він заявив сьогодні, 20 листопада, на прес-конференції.
„Останні кілька днів я взагалі не читав преси і не дивився телебачення, а вчора прийшов додому досить рано — о 8-й годині вечора — і коли проаналізував все, що писала преса про діяльність міліції, коментарі політиків, то стало просто страшно, і я вирішив скликати журналістів, щоб розповісти про реальну ситуацію. Такого бруду на адресу правоохоронців, такої непрофесійної оцінки діяльності міліції, скільки я прочитав і почув про себе, я не чув за все своє життя, а працюю я в органах з 80-го року, — заявив Віталій Максимов. — Сказати, що все в міліції добре, я не маю морального та етичного права, але сказати, що ми нічого не робимо також не можна, більшість правоохоронців області сумлінно виконують свої обов’язки. За рік і три місяці роботи у Львівській міліції я та моя команда попрацювали досить плідно і в нас хороші показники з профілактики та розкриття злочинів”.
Як запевнив головний правоохоронець області, за 2005-2006 роки в області скоєно найменше вбивств і найменше з них залишилися нерозкритими. Так, за минулий рік, за його словами, залишилися нерозкритими лише три вбивства, а за цей рік – 7 вбивств, більшість з яких скоєна за останні 2,5 місяця. У той час, як за попередні роки „висяками” щороку залишалися приблизно 25-28 вбивств, а за 2000 рік взагалі 45.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ