Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Останній євростадіон відкриють 29 січня

Останню з арен майбутнього Євро-2012, Національний стадіону у Варшаві, відкриють 29 січня – рівно за місяць до першого поєдинку на новій арені збірної Польщі, – повідомив інформаційний центр «Україна-2012».

Під час урочистостей пройде велике театральне шоу, а також виступатимуть відомі польські артисти. «29 січня тут відбудеться концерт польських музичних виконавців. Відомо, що вхід буде вільним, а виступи розпочнуться о третій годині дня», – повідомила прес-секретар Національного центру спорту країни (NCS), що виступає головним інвестором будівництва об’єкту, Дарія Куліньська.

За її словами, незабаром на арені пройде черговий день відкритих дверей, під час якого усі гості зможуть протестувати сервіси фаст-фудів. 11 лютого варшавська Євро-арена прийме перший футбольний матч – місцева «Легія» та краківська «Вісла» зійдуться у боротьбі за Суперкубок країни. Організатори прогнозують, що під час поєдинку стадіон буде заповнений практично на 100% – очікується, що своїх улюбленців підтримають близько 50 тисяч вболівальників.

Нагадаємо, що наразі на стадіоні тривають роботи з влаштування футбольного поля.

ukraine2012

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ