Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Отець Йосиф Мілян закликає молодь брати участь у церковних комітетах

Голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ о. Йосиф Мілян сьогодні, 23 травня 2006 року, під час веб-конференції на офіційному сайті глави УГКЦ, присвяченій темі молоді, закликав молодих людей, щоб вони брали участь у церковному комітеті і мали там свій голос, щоб розвивали молодіжні християнські організації не тільки при парафіях, але й при університетах.
«Наголошую також, щоб їхнє християнство не було зведено до мурів храму, а щоб їхня активність домінувала усюди: де вони живуть, навчаються, відпочивають тощо, — зазначив о. Йосиф Мілян. — Я думаю, що ми маємо справді дуже добру, позитивну молодь. Напевно, роль молоді в розбудові її і нашого майбутнього залежить від неї самої. Молодь була в авангарді прикладом Помаранчевої революції, але довершення ідеалів повинно було розвиватися на місцях: планомірність патріотичних заходів, базованих на духовності, мала б привести українське суспільство до очищення і нового розвитку».
Щодо активності молодих людей у церкві, то за словами голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ, це не тільки участь у церковному хорі чи у братстві, тримання хоругов у храмі або стояння під час Літургії на свіжому повітрі за дверима.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ