Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Отруєння Скрипалів: другий підозрюваний виявився лікарем ГРУ

"Олександр Петров", якого у Великобританії підозрюють в отруєнні колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки в Солсбері, - це військовий лікар з ГРУ Олександр Мішкін. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на дані розслідувачів The Insider і Bellingcat.

За їх даними, він відвідував Україну, Придністров'я і країни Західної Європи.

Раніше повідомлялося, що ще до приїзду в Британію безпосередніх виконавців замаху на колишнього шпигуна Сергія Скрипаля в Солсбері приїжджав співробітник ГРУ, що проводив розвідку на місцевості.

Нагадаємо, повідомлялося, що підозрюваний у замаху на Скрипалів полковник ГРУ Росії Анатолій Чепіга ймовірно був особисто знайомий з колишнім шпигуном ГРУ Скрипалем Сергієм.

Додамо, раніше в Британії встановили особи двох чоловіків, які фігурують в отруєнні Скрипалів в англійському місті Солсбері. Їх звинуватили у змові з метою вбивства з використанням речовини "Новачок". Пізніше було встановлено, що співробітники ГРУ РФ, яких підозрюють в отруєнні Скрипалів, з вересня 2016 року по березень 2018 майже 30 разів літали в Європу, найчастіше - в Женеву. Також у Британії заявили, що підозрювані Олександр Петров і Руслан Боширов є офіцерами військової розвідки Росії.

РБК-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ