Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Отримати 3% на виборах до Львівської міської та обласної рад було б для нас повним провалом — Віктор Мусіяка

21-річна аспірант Львівської державної фінансової академії, голова ЛОО «Вперед, Україно!» Оксана Мокух очолила виборчий список «Вперед, Україно!» до Львівської обласної ради — повідомив учора, 29 січня, під час прес-конференції голова партії, народний депутат Віктор Мусіяка. Друга у списку, за його словами, кандидат економічних наук, директор товариства «Глобус» Людмила Гром’як, третій — заступник президента ВАТ «Промхімсантехмонтаж» Юрій Романишин, четверта — завуч середньої школи міста Сокаля Оксана Дмитрук і п’ятий — юрисконсульт Львівського медуніверситету ім.Данила Галицького Михайло Мінаєв.
Як зазначив Віктор Мусіяка, під час прес-конференції, відповідаючи на запитання «Гал-info», партія «Вперед, Україно!» на виборах до Львівської обласної та міської рад розраховує на «максимальний результат».
«Я думаю, якщо під час виборчої кампанії ми спрацюємо на належному рівні, то можемо розраховувати на хороший результат. Звичайно, не йде мова, скажімо, про 20% голосів виборів. Проте отримати 3% було б для нас просто провалом», — говорить нардеп.
Загалом же, за його словами, «Вперед, Україно!» висуватиме своїх кандидатів до рад всіх рівнів у всіх областях України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ