Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Оцінені шанси України у відборі на ЧМ-2022, старт якого команда проведе у Львові

Львів стане «домівкою» для футбольної збірної України на старті відбіркової кампанії на чемпіонат світу 2022-го року, а букмекерські аналітики вже підрахували шанси «Жовто-блакитних» потрапити на мундіаль.

Жеребкування кваліфікаційного турніру на ЧМ-2022 для європейських збірних, яке відбулося наприкінці минулого року, подарувало Україні дуже непростих суперників. Разом з діючим чемпіоном світу – командою Франції, до однієї групи з українськими футболістами потрапили міцні команди Боснії та Герцеговини, Фінляндії та Казахстану.

Після того, як було погоджено календар відбіркових ігор, букмекерські аналітики поділилися своєю думкою щодо шансів на вихід з цієї групи кожного з її учасників. Зокрема, компанія Олімп, яка є давнім та авторитетним учасником бетинг-ринку, відводить українській збірній лишу друге місце у кваліфікаційній кампанії. Якщо встановити додаток Олімп на свій смартфон, або ж на інший зручний для роботи пристрій, то можна без проблем відшукати лінію з котируваннями на перемогу в групі «D» відбору на мундіаль. І там головним фаворитом буде збірна Франції, в успіху якої мало сумніваються експерти, а от підопічні Андрія Шевченка посідатимуть лише другу сходинку.

Також на сайті Olimp Bet у майбутньому з’являться окремі лінії на кожен з матчів української збірної у відборі на мундіаль 2022-го року, який прийматиме у себе Катар. І варто нагадати, що одразу два перших домашніх матчів кваліфікації команда Андрія Шевченка проведе у Львові. Стадіон «Арена Львів» прийме матчі Україна – Фінляндія 28 березня, а а також поєдинок Україна – Казахстан 31 березня. Ці зустрічі «Жовто-блакитні» проведуть одразу після того, як здадуть «іспит» на полі чемпіона світу – команди Франції, у першому турі відбіркового турніру 24 березня.

Нагадаємо, що стадіон «Арена Львів» вважається «фартовим» для української футбольної дружини. На цьому стадіоні збірна не програвала жодного матчу: 11 матчів виграла і 2 рази зіграла внічию.

Перемагати фінів та казахстанців для команди Шевченка буде вкрай важливо, адже за регламентом кваліфікації на ЧС-2022 в Європі лише одна команда з групи потрапить на мундіаль напряму, а ще одній збірній – яка посяде другу сходинку, доведеться виборювати путівку в Катар через стикові матчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ