Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Оцінку української ГТС проведе «Бейкер Тіллі Україна»

Комітет з конкурсних торгів НАК Нафтогаз України закінчив оцінку остаточних конкурсних пропозицій, наданих учасниками закупівлі послуг з оцінки вартості активів української ГТС.

Про це Корреспондент.biz повідомили в прес-службі компанії.

Переможцем за найбільшою кількістю балів було обрано компанію Бейкер Тіллі Україна ЕК. Ціна конкурсної пропозиції ТОВ Бейкер Тіллі Україна ЕК становить 4,1 млн грн.

Бейкер Тіллі Україна повинна провести оцінку вартості активів системи магістрального трубопровідного транспорту газу України,у тому числі підземних сховищ газу і об'єктів інфраструктури, у термін до 1серпня 2012 року.

Нагадаємо, що під час розкриття остаточних пропозицій конкурсних торгів заступник голови правління НАК Нафтогаз України Вадим Чупрун зазначив, що "нам необхідно знати, скільки коштує наша унікальна система з її транспортними можливостями для того, щоб визначитися з ефективною моделлю її використання".

Бейкер Тіллі Україна є незалежним членом міжнародної мережі Baker Tilly International і надає послуги в сфері аудиту,бізнес консультування, незалежної оцінки, бухгалтерського та управлінського обліку. Компанія працює на українському ринку з квітня 1999 року і належить до числа найбільших аудиторських компаній України.

26 березня 2012 року в приміщенні Національної акціонерної компанії Нафтогаз України за участю представників ЗМІ відбулося розкриття остаточних пропозицій учасників конкурсних торгів на закупівлю послуг з оцінки вартості активів української ГТС.

До участі у другому етапі були допущені три компанії: Товариство з обмеженою відповідальністю Бейкер Тіллі Україна ЕК (ціна пропозиції 4,1 млн грн), Компанія Дафф енд Фелпс (ціна пропозиції 4,4 млн грн) та Товариство з обмеженою відповідальністю Ернст енд Янг ( ціна пропозиції 5,9 млн грн).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ