Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Отці та сестри Салезіанського згромадження організують для львівських дітей „Веселі канікули”

Отцями та сестрами Салезіанського згромадження для того, щоб сприяти здоровому дозвіллю дітям та неповнолітнім юнакам та дівчатам під час періоду літніх канікул, був створений проект "Веселі Канікули" – повідомили у прес-секретаріаті Глави УГКЦ.

 Щорічно "Веселі канікули" мають певну тему-гасло, що стає провідною ниткою всього періоду табору. Цьогорічне гасло - «Ми є родина». Ця тема має свою поступову розв'язку кожного дня, відповідно кожний день має свою тему, а до неї завдання. Щоденна програма табору передбачає різні моменти: перше - пояснення теми через невеличку сценку, або уривок фільму, чи підібрані слайди; друге - заняття в групах (діти поділені по групах відповідно до вікових категорій), де обговорюють тему, обмінюються роздумами, пов'язуючи тему до особистого життя, конкретних ситуацій, вчаться нових пісень, граються в різні ігри, ходять на прогулянки, в походи; третє - для всього табору відбуваються змагання, турніри, конкурси, танці; четверте - гуртки відповідно до зацікавлень та здібностей; п‘яте - поїздки чи прогулянки; шосте - щоб допомогти закріпити тему дня відбуваються брейн ринги».
Кількість учасників літнього табору "Веселі канікули" щорічно збільшується, а їхня географія – розширюється. У Львові також створено такі табори – з 24 липня по 4 серпня у Парафії Різдва Пресв. Богородиці (Сихівський масив) і  з 24 по 29 липня – у Парафії Вознесіння Христового (Левандівка); для дітей старшого віку у парафії Покрови Пресв. Богородиці, Володимира і Ольги з 7 по 17 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ