Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Паливні брикети - екологічно чисте і дешеве паливо для усіх потреб

Приватний підприємець Назар Г. продає паливні брикети, які виготовлені з екологічно чистої, подрібненої деревини – із м’яких і твердих порід дерева. Брикети не містять жодних домішок. Під час виготовлення брикетів як клейка речовина використовується лігнін, який міститься в клітинах деревини. Завдяки застосуванню високої температури поверхня брикетів є оплавленою, що робить їх більш міцними, а це дозволяє легко фасувати і транспортувати брикети.

Паливні брикети можна використовувати як паливо для камінів і пічок будь-яких видів, у тому числі, для твердопаливних котлів.

Беручи до уваги, що брикети є екологічно чистими і практично не виділяють диму під час горіння, вони можуть бути ідеальним паливом для обігріву житлових приміщень, лазень, саун, наметів, теплиць і т.п.

Брикети також є незамінними під час приготування їжі на відкритому повітрі, на мангалі, в хоспері і барбекю.

Для замовлення брикетів телефонуйте: 098-579-68-19

Вартість брикетів: 1 тонна – 2000 грн, від 5 тонн – 1 9.00 грн за тонну.

Довідка.

Технічні характеристики паливних брикетів RUF:

Теплота згоряння паливних брикетів в 1,5-2 раза більша, ніж у дров. При спалюванні 1000 кг брикетів виділяється стільки ж теплової енергії, як при згорянні 1 700 кг деревини (це 3, 74 кубічних метра або 5, 34 складометрів), або 478 кубічних метрів газу, або 500 л дизельного палива, або 685 л мазуту.

Щоб отримати 1 тонну брикетів необхідно подрібнити, висушити і спресувати 3,74 кубічних метри деревини, що еквівалентно 7 складометрів дров.

Вологість брикетів 7-8%, що в 5,5 раза менше від вологості дров

Добре висушені дрова мають вологість 20-25%, свіжозаготовлені – 50-55%. А це означає, що тепло, яке виділяється при спалюванні паливних брикетів, одразу йде на обігрів, а не на випаровування вологи!

Відвантаження паливних брикетів – с. Муроване, Пустомитівський р-н, Львівська обл.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ