Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Панда крокує світом - у Львові вкотре святкуватимуть Китайський Новий рік

Дев'ятий рік поспіль у Львові відбуватиметься святкування Китайського Нового року. З 24 по 26 січня львів'яни та гості матимуть можливість долучитися до китайської культури.

“Цьогорічне святкування відбудеться в межах співпраці з китайським містом-партнером Львова - Ченду. Особлива увага буде приділена кооперації в сфері бізнесу. Буде не тільки культурна частина, а й ділова, особливо присвячена співпраці у сфері бізнесу та науки”, - зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку в коментарі Гал-інфо. 

Родзинкою китайського тижня стане презентація “Панда крокує світом”. Напередодні фестивалю 15 гіпсових скульптур панд розмальовуватимуть різні художники, а потім їх буде встановлено у туристичних місцях Львова.

Основним місцем проведення фестивалю стане площа Ринок. Упродовж 3 днів там відбуватиметься новорічний ярмарок. Львів'ян дивуватимуть світловими шоу, концертами, ходою 20-ти метрових драконів, майстер-класами, дегустаціями та розіграшами подарунків.

У нічному клубі “Malevich” відбудеться офіційне відкриття святкування та запальна вечірка. Ресторація “Бачевських” у рамках фестивалю запрошує на кулінарні вечірки, де можна буде скуштувати китайські наливки та пиво.

Організаторами Китайського Нового року у Львові вкотре стала Міжнародна громадська організація “Культурно-дослідницький центр України та Китаю “Ланьхва” за підтримки Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ