Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Панькевич: кількість комісій облради була роздута від початку

Кількість комісій у Львівській обласній раді була роздута від самого початку, бо робилося це під конкретних людей, щоби вони брали участь у роботі Президії ЛОР.
Таку думку у коментарі „Гал-info” висловив заступник голови комісії з питань бюджету і соціально-економічного розвитку, депутат фракції „Свобода” Олег Панькевич, коментуючи пропозиції винесення на сесію питання щодо реформування комісій.
„Наша фракція висловила свою думку ще до початку проведення сесії теперішнього скликання. Ми наголошували на тому, що кількість запропонованих комісій роздута, і тому цю кількість потрібно помітно зменшити, – сказав Панькевич. – Комісії робилися під конкретних людей, щоби їхні керівники могли брати участь у засіданні Президії. Однак практика показала, що така велика кількість комісій впливає на ефективність їхньої роботи, яка є поганою. Деякі комісії не збирали кворуму, а деякі взагалі не збирались на засідання”.
За словами Панькевича, він не вбачає у винесенні на сесію питання переформатування комісій глобальних політичних проблем. На його думку, цим більше керують особисті інтереси депутатів, які хочуть брати участь у роботі комісій.
Нагадаємо, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник домовився з представниками депутатського корпусу про те, під час чергової сесії обласної ради питання про заступника голови обласної ради не буде поставлено на голосування до вирішення питання переформатування комісій. Підтримку у вирішенню питань комісій вже висловили депутати як від БЮТу так і Нашої України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ