Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Панькевич побажав студентам, щоб у серці завжди було місце для України

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич привітав студентів із святом - Міжнародним днем студента. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

У своєму вітальному слові Олег Панькевич зазначив: "Ми горді тим, що і в наш непростий та відповідальний для України час, ви, студенти, знову в авангарді, знову в боротьбі. Ми віримо у вас. Бо саме ви є та велика потуга і сила, що здатна змінювати світ. Бо саме ви наділені тим дивовижним почуттям свободи, що вселяє повагу до себе як до особистості, а також до нас, українців, як до великого народу, й дає змогу заявляти про себе, добиватися успіху і перемагати".

У цей святковий день Олег Панькевич побажав студентам, щоб їхнє життя було яскравим і насиченим, багатогранним і цікавим. Щоб у ньому було місце та вистачало часу для наполегливої праці, активної наукової, громадської та політичної діяльності, для гарного дозвілля і романтики, для любові і творення добра, а за потреби – і для рішучої боротьби. "А ще – я від душі бажаю, щоб у ваших молодих умах і серцях завжди було місце для України", - наголосив Олег Панькевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ