Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Панькевич зустрівся з учасниками семінару "Січневі ГІСи"

27 січня голова Львівської обласної ради Олег Панькевич зустрівся з учасниками науково-практичного семінару "Січневі ГІСи", що відбувся в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, повідомляє прес-служба Львівської облради.

У зустрічі з головою облради взяли учать завідувач кафедри геоінформаційних та аерокосмічних технологій Державної екологічної академії Іван Галенко (м. Київ), начальник науково-дослідної лабораторії інформаційних та геоінформаційних систем наукового центру Академії сухопутних військ Володимир Тимчук (м. Львів) та доцент кафедри військової підготовки Сумського державного університету Андрій Кривошеєв (м. Суми).

У діловій зустрічі йшлося про геоінформаційні системи (так звані ГІСи), про історію їх розвитку, роль ГІСів та інших інформаційних технологій у галузях народного господарства, управлінських системах тощо.

Науковці навели приклади успішного застосування технологій ГІС в багатьох державах світу для потреб містобудування, земельного кадастру, моніторингу екологічної та надзвичайних ситуацій, а також для керування територіальним розвитком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ