Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Папієв запровадив “губернаторський мобільний зв’язок”

“В здійсненні своїх повноважень керівникам регіональної і місцевої влади треба більш ефективно використовувати і всі сучасні засоби комунікації, у тому числі мобільний зв’язок, що сприятиме налагодженню системної і оперативної взаємодії між владою і суспільством”, – на цьому наголосив сьогодні, 26 березня, голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв під час апаратної наради. Про це повідомила прес-служба Чернівецької ОДА.

“Окрім проведення особистого прийому громадян, безпосереднього постійного спілкування з мешканцями області, що є першочерговим обов’язком державних посадовців всіх рівнів, необхідно створити для буковинців умови і можливості для оперативного звернення до керівників всіх рівнів, у тому числі до глав регіональної і місцевої влади”, – сказав Михайло Папієв.

Він доручив запровадити і оприлюднити спеціальний номер мобільного телефону, через який жителі краю в нагальних випадках матимуть змогу зателефонувати або надіслати sms-повідомлення голові облдержадміністрації з важливих для них питань.

“Вже з цього тижня має працювати “губернаторський мобільний зв’язок”, і цей номер телефону повинен стати широко відомим в регіоні та значно наблизити жителів краю до голови облдержадміністрації”, – підкреслив глава крайової виконавчої влади. Відстані між владою і суспільством мають скорочуватися, а комунікації між ними повинні бути зручними і доступними для людей – це важливий сегмент відкритості і прозорості в роботі влади Буковини, вважає Михайло Папієв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ