Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Парадокс: В Пітері демонтували пам'ятник Стіву Джобсу через гомоcексуалізма Тіма Кука

В Санкт-Петербурзі після заяви нинішнього глави Apple Тіма Кука про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію був демонтований пам'ятник Стіву Джобсу у вигляді гігантського iPhone. Передав Цензор.НЕТ.

Демонтаж пам'ятника, встановленого минулого року у дворі Технопарку Науково-дослідного університету інформаційних технологій, було проведено з ініціативи власника, глави корпорації ЗЕФС Максима Долгополова, передає Цензор.НЕТ з посиланням на Білоруський партизан.


Як зазначено в повідомленні, пам'ятник був ліквідований на виконання закону про заборону пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх. 

Крім того, свою роль зіграли викриття колишнього співробітника Агентства національної безпеки США Едварда Сноудена, котрий стверджував, що продукція Apple передає дані своїх власників американським спецслужбам.


Глава компанії закликав користувачів "яблучної" техніки перейти на продукцію інших фірм, не помічених в стеженні за користувачами. 

Пам'ятник засновникові Apple Стіву Джобсу був встановлений у дворі НДУ ІТМО в січні 2013 року. В церемонії відкриття мультимедійного меморіалу взяли участь представники міської адміністрації та соратник Джобса Тімоті Діон.

"Вибачте, якщо зізнався Тім Кук, то чому знесли пам'ятник Джобсу?", - пише відомий російський блогер Андрій Мальгін . 

"Цікаво, як айфон пропагує гомосексуалізм? А з продажу айфони тепер теж вилучать? ", - пише один з коментаторів. 

"А як же Дімон (прем'єр РФ Медведєв. - ред.) ? Це ж тепер на всю країну з гомодевайсом ганьбитися буде ?", - питає ще один користувач ЖЖ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ