Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парафування коаліційного договору між «Нашою Україною», БЮТ та СПУ — це чергова циркова вистава помаранчевих сил — Тарас Чорновіл

Парафування коаліційного договору між «Нашою Україною», БЮТ та СПУ — це чергова циркова вистава помаранчевих сил — переконаний народний депутат України, член фракції Партії Регіонів Тарас Чорновіл (повідомляє офіційний сайт ЛОО ПР).

«В угоді про створення «помаранчевої» коаліції неузгодженими залишаються три пункти: пункт 1-й — «Наша Україна», пункт 2-й — БЮТ, а 3-й пункт — СПУ. Ну, не можуть вони домовитися в принципі. Зараз іде відверте затягування часу. Думаю, що завтра-післязавтра буде оголошено про створення широкої коаліції Партії Регіонів з «Нашою Україною». У нас близько 240 підписів про створення міжфракційної більшості у Верховній Раді. Звичайно, буде певна проблема — несприйняття на заході України, але це – єдиний реальний вихід. Нам надокучило затягування переговорів: сила, яка зайняла лише третє місце на виборах, пробує і переможцям, і тим, хто зайняв друге місце, диктувати свої умови», — заявив Тарас Чорновіл.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ