Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Парасюк: У всьому світі з терористами борються, а не говорять

У всьому світі з терористами борються, а не говорять. І поки ми цього не усвідомимо, війна не закінчиться. Таку думку в коментарі виданню "ГОРДОН" висловив позафракційний народний депутат Володимир Парасюк.

У 2015 році на українську армію виділили чимало грошей, і якщо бути грамотним менеджером, конфлікт можна завершити дуже швидко, вважає нардеп Володимир Парасюк.

У всіх країнах світу з терористами борються, а не розмовляють. І поки Україна це не усвідомлює, війна не закінчиться, а бойовики і далі будуть тероризувати населення.

"У нашій країні вже є з чим воювати - було б бажання. Цього року на армію виділили чимало грошей, і якщо бути грамотним менеджером, цей конфлікт можна дуже швидко завершити", - переконаний нардеп.

Парасюк вважає, що президент і уряд повинні відновити бойові дії. "На трагедію може радикально відреагувати суспільство, а що стосується влади, я сумніваюся. Але якщо президент розуміє серйозність ситуації, ця трагедія вплине на домовленості, і бойові дії можуть бути відновлені. На жаль, ми маємо неодноразові приклади, коли після таких трагедій ми і далі говорили: "Мир, мир, мир", - повідомив Парасюк.

Він акцентував, що "після смертей стількох українців потрібно закінчити розмовляти з терористами". "Вони вбивають наших людей, а ми далі їдемо з ними говорити. Вони порушують перемир'я, а ми далі йдемо з ними говорити. Для чого це робити? Скільки можна наступати на одні й ті ж граблі?" - Зазначив він.

Нардеп повідомив, що йому гірко дивитися, як Канада контейнерами передає нам гуманітарну допомогу, а ми й далі нарікаємо, що бідні і у нас нічого немає. "Цей айсберг вже давно зрушив з місця, а наші і далі твердять про те, що потрібно домовлятися", - резюмував Парасюк.

"ГОРДОН"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ