Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Паркінг в Борисполі за 300 млн грн планують побудувати до кінця року

До кінця 2017 аеропорт Бориспіль має намір запустити першу чергу паркінгу на 1000 місць біля терміналу D. Про це повідомив генеральний директор аеропорту Павло Рябікін.

За його словами, на ці цілі в фінплані підприємства передбачено 300 млн грн. Однак керівництво повітряної гавані очікує, що в ході торгів ця цифра дещо знизиться.

"Паркінг - одна з позицій моїх KPI в контракті. Добудова його першої пускової черги включена в фінплан на цей рік. Ми здійснили перепроектування. Паркінг розбитий на дві пускові черги. Плануємо запустити до кінця цього року", - сказав Павло Рябікін, передає видання ЦТС.

За його словами, вже оголошені міжнародні торги по вибору підрядника. Розтин тендерної документації буде в квітні, укладення договору - в першій декаді травня.

Відзначимо, що раніше передбачалося, що вартість будівництва першої черги паркінгу обійдеться в 100 млн грн, а введення об'єкта в експлуатацію планувався до кінця літа поточного року.

Нагадаємо, рішення про призначення генеральним директором аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна було прийнято на засіданні Кабміну 1 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ