Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Паркування у Львові: Треба показати яйця і вирішити цю проблему, - Григорій Козловський

Сьогодні на сесії Львівської міської ради обговорюють питання про затвердження інвестиційного проекту "Реконструкція площі Є.Петрушевича з будівництвом підземного багаторівневого майданчика для паркування".
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

"Я виступав неодноразово і наголошую ще раз. У нас немає іншого варіанту, як збудувати парковку (підземну, - ред.) між Тарасом Шевченком і Оперним театром. Там глибина 6,5 метри до склепіння Полтви. Проведіть дослідження, зробіть експертизу. Є маса різних варіантів як ми можемо будувати. Я як бізнесмен говорю, "Гранд готель" готовий наперед купити 50 паркомісць. Така проблема є в Леополіса, в Опері, в торгових центрах, у всіх ресторанах. Люди вже готові прийти на співучасть, якщо це готове очолити місто. Люди морально готові до цього. Це може обурювати лише людей, які ні разу в Європі не були і їздять на самокатах. Це нормальні речі в Європі.

Два поверхи по три метри без проблем можна побудувати. Просто треба показати яйця і вирішити цю проблему", - зазначив під час обговорення Григорій Козловський.

Питання реконструкції площі Є.Петрушевича було перенесене на наступне засідання ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ