Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парламентські слухання щодо готовності до проведення Євро-2012 пропонують перенести на 21 травня

Комітет з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму рекомендує парламенту прийняти в цілому проект постанови «Про проведення парламентських слухань на тему: «Підготовка до проведення в Україні фіналу чемпіонату Європи 2012 з футболу». Про це «Гал-info» повідомили в Інформаційному управлінні ВРУ 6 скликання.
Законопроектом, зокрема, пропонується «покласти парламентський контроль за ходом підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу на території України і в межах її юрисдикції на Уповноваженого Верховної Ради України з питань підготовки до Євро-2012, який обиратиметься з числа народних депутатів».
Передбачається також запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, Федерації футболу України, польської сторони з підготовки та проведення Євро-2012.
Члени Комітету зазначили, що «з огляду на критичні зауваження представників УЄФА, необхідно активізувати підготовку та проведення футбольної першості Європи в 2012 році». На думку народних депутатів, на парламентських слуханнях потрібно обговорити комплекс завдань, що стоять перед Україною з підготовки фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року та виробити узгоджені програми щодо їх вирішення.
Комітет ухвалив рішення рекомендувати парламенту прийняти проект постанови в цілому та провести ці парламентські слухання 21 травня 2008 року.
Нагадаємо, попередньо проведення парламентських слухань щодо ходу підготовки до проведення фінальних матчів з Євро-2012 бкло заплановане на 17 квітня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ