Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парламентські вибори краще провести у жовтні 2012 року, - Кінах

Парламентські вибори краще провести у жовтні 2012 року. Два роки, що залишилися, необхідно присвятити ефективній діяльності задля зростання економіки, зміцнення держави та підвищення добробуту людей. Країні треба дати можливість перепочити від політичних змагань, які руйнують економіку, знижують рейтинги діючої влади та виснажують суспільство. Таку думку в ефірі 5 каналу висловив президент УСПП, народний депутат України Анатолій Кінах, - повідомила прес-служба депутата.

А. Кінах переконаний у тому, що ці два роки необхідно використати на проведення структурних реформ, спрямованих на модернізацію реального сектору економіки, підвищення його конкурентоспроможності, лібералізації умов ведення бізнесу, покращення інвестиційного клімату в країні тощо.

«Найважливішими наразі є такі питання, як прийняття збалансованого, системного Податкового кодексу, реформування митниці, необхідно розібратися з проблемами пенсійної системи, земельних відносин, подбати про ефективний розвиток малого й середнього бізнесу як основи потужного середнього класу, який життєво необхідний Україні», - відзначив Анатолій Кінах.

Президент УСПП вважає, що суспільство втомилося він постійного процесу виборів в Україні. За останні кілька років фактично втрачений безцінний ресурс - час і можливості для вирішення базових економічних проблем. Тому сьогодні настав час відійти від нескінченних політичних ігор, взятися за ефективну розбудову економіки, продемонструвати спроможність вирішувати системні питання, котрі заважають країні рухатися вперед.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ