Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партії „Еко+25” не дозволили агітувати у виробничих приміщеннях ДП „Львівугілля”, такий наказ Міністра палива та енергетики — Микола Бродер

Сьогодні у ЗМІ прес-служба партії „Еко+25%” розповсюдила заяву, про те, що генеральний директор Державного підприємства „Львіввугілля” В. Гарбузюк  заборонив начальникам шахт надавати службові приміщення на території підприємств для проведення політичної агітації.    
„Ми вкрай стурбовані ситуацією, яка склалася на виборчому окрузі №118 до Верховної Ради України. Йдеться про зухвале порушення виборчого законодавства, до якого вдалася адміністрація ДП „Львіввугілля” — йдеться у заяві.
Такі дії Львівська обласна організація „Партії екологічного порятунку „Еко+25%” вважає перешкоджанням веденню передвиборчої агітації, грубим і брутальним застосуванням адміністративного ресурсу, проти політичної сили, яка запропонувала і готова виконати реалістичну програму покращення стану навколишнього середовища у вкрай забрудненому регіоні Львівщини — повідомляє прес-служба „Еко + 25”.
Натомість,  помічник Генерального директора ДП „Львіввугілля” Микола Бродер у коментарі „Гал-info” , зазначив, що у звинуваченнях партії „Еко + 25%” немає підстав, оскільки наказом міністра палива та енергетики заборонено  проводити будь-яку агітацію у виробничих приміщеннях державних підприємств, для цього є Будинки просвіти та інші місця, де можна проводити агітацію, і, зокрема, „Еко+25%” цією нагодою вправно користується.
„Не так давно у будинку „Проствіта” в  Червонограді із жителями міста та з шахтарями зокрема, мав зустріч кандидат у народні депутати від „Еко+25%” Петро Димінський, і ніхто йому там не забороняв проводити політичну агітацію” — зазначив Микола Бродер.
Такі ж будинки „Просвіти” є  і  в місті Соснівці  і  в селищі Гірник, ніхто не забороняє там зустічатися з шахтарами  і проводити агітацію — підсумував Микола Бродер.         
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ