Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія «Реформи і Порядок» йде в опозицію до уряду Януковича, однак й надалі підтримуватиме Президента - Тарас Стецьків

Тарас Стецьків зазначив, що партія "Реформи і Порядок" справді вирішила перейти в опозицію до уряду Януковича та так званої антикризової коаліції. Таке рішення ухвалила головна рада ПРП на своєму засіданні. «Дане рішення в ніякому разі не можна розцінювати, як опозицію до Президента, ми і надалі підтримуємо народного Президента Ющенка», - наголосив у коментарі “Гал-info”  Тарас Стецьків.

«Перехід в опозицію є тим фактом, що наша політична сила не може стояти осторонь подій, які відбуваються. Створення антикризової коаліції, куди, швидше за все, ввійде і «Наша Україна», є антиморальним кроком зі сторони останьої. «Наша Україна», пішовши на такий крок, буде приреченою на розкол», -  вважає Тарас Стецьків.
 «Таке антикризове об’єднання суперечить тим цінностям, які сповідує наша політична сила.  Зараз є  необхідність блокування всіх патріотичних сил заради подолання існуючих загроз. Я не можу сказати конкретно, який формат матиметься на увазі, але це буде виключно політична сила національно-демократичного спрямування, що відстоюватиме ідеали Майдану», - зазначив Тарас Стецьків.
Нагадаємо, що партія "Реформи і Порядок" переходить в опозицію до нинішнього уряду і так званої антикризової коаліції. Таке рішення ухвалила головна рада ПРП на своєму засіданні, повідомляє прес-служба партії.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ