Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Регіонів — це політична сила, яка сьогодні дуже справно виконує доручення Кремля — Ярослав Кендзьор

Партія Регіонів — це політична сила, яка сьогодні дуже справно виконує доручення Кремля, — переконаний народний депутат, голова ЛОО НРУ Ярослав Кендзьор. Про це він заявив „Гал-info”.

„Кремль зацікавлений в деструктивізації ситуації в Україні й як інструмент для досягнення своїх цілей обрав саме цю політичну силу, яка, на жаль, має дуже велике представництво у парламенті. Якби помаранчева більшість не заявила про пакетне голосування, про відмову надати фракції Регіонів деякі комітети, то ПР неодмінно вигадала б якісь інші причини, щоб блокувати роботу Верховної Ради. Віктор Янукович не прийшов на сьогоднішнє засідання щодо врегулювання ситуації у парламенті, бо знав, що помаранчева більшість погодиться провести голосування про голові Верховної Ради та голові Кабінету Міністрів так як говорить Конституція і регламент. Насправді, причин для блокування роботи парламенту нема, просто партія Регіонів — ця деструктивна політична сила, — наголосив Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, сьогодні, 3 липня, у Києві мали відбутися слухання щодо розблокування роботи Верховної Ради, однак голова Партії Регіонів на них не прийшла.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ