Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Регіонів готова відмовитись від усіх посад та депутатських мандатів, які здобуде на наступних виборах, якщо протягом трьох років їй не вдасться вивести Україну з кризи, - Олексій Радзієвський

Партія Регіонів готова відмовитись від усіх посад та депутатських мандатів, які здобуде на наступних виборах, якщо протягом трьох років їй не вдасться вивести Україну з кризи, – про це сьогодні під час Форуму за чесні та демократичні вибори заявив голова ЛОО Партії Регіонів Олексій Радзієвський: “Ми єдина політична сила в Україні, яка обіцяє мешканцям нашої держави повний контроль громадськості над всіма інститутами влади. Ми розробили програму, яка дасть змогу за три роки не тільки вивести Україну з кризи, а й забезпечити процвітання нашої держави. Якщо ж нам не вдасться виконати своїх обіцянок за цей час, то ми обіцяємо відмовитись від усіх посад, які отримаємо, а також депутатських місць”.
За словами Олексія Радзієвського, протягом 2005 року “помаранчева влада” не тільки знищила всі позитивні надбання уряду Януковича, але і привела до глибокого розчарування у суспільстві. Що ж до Львівщини, то, за словами Радзієвського, в нашій області зараз спостерігається великий накал політичних пристрастей: “За 2005 рік в економіку області не надійшло майже ніяких інвестицій, в області зростає рівень заборгованості по заробітній платі, а крім цього, в нас чи не найбільша в Україні динаміка зростання цін на продукти харчування”. За його словами, на Львівщині не реалізовано жодного інвестиційного проекту, які були заплановані в рамках економічного форуму “Україна – ЄС”, який відбувся у жовтні у Львові. Щоправда, чому саме Радзієвський так вирішив, він не пояснив.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ