Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів хоче або розпустити парламент, або зґвалтувати бюджет

Партія регіонів має намір ініціювати позачергові вибори до Верховної Ради у випадку неприйняття змін до закону про державний бюджет України на 2009 рік зі збільшення розмірів мінімальних заробітних плат і пенсій. Про це сьогодні, 3 липня, повідомила «Українська правда» з посиланням на одного з лідерів Партії регіонів Миколу Азарова. «Ми сподіваємося, що зміни будуть прийняті: в уряду вистачить здорового глузду, а у Верховної Ради вистачить відповідальності», - сказав Микола Азаров.

«Тому що ми чітко заявляємо, що країні не потрібний парламент, що не може захистити своїх громадян, такий парламент не має права існувати і треба буде робити все, щоб такий парламент розпустити і якомога швидше провести дострокові вибори», - сказав він, відповідаючи на питання, які будуть дії опозиції у випадку неприйняття змін до держбюджету до закінчення поточної сесії Верховної Ради.

Як повідомлялося, фракція Партії регіонів почала блокувати роботу Верховної Ради 26 червня з вимогою розглянути в другому читанні зміни до державного бюджету в частині збільшення рівня прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати.

Таку позицію депутати фракції Партії регіонів відстоювали на позачергових засіданнях Верховної Ради, скликаних з ініціативи депутатів БЮТ у середу, 1 липня, і в п'ятницю, 3 липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ