Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів хоче потріпати нерви своїм політичним опонентам, затягуючи процес реєстрації у ЦВК — Володимир Цибулько

«Насправді Партія регіонів використовує законодавчі прогалини у реєстрації кандидатів у народні депутати України, щоб потріпати нерви своїм політичним опонентам», — прокоментував «Гал-info» політолог, політтехнолог Володимир Цибулько, коментуючи затягування реєстрації кандидатів у нардепи Партією регіонів у ЦВК.
«Вони діють за елементарним принципом: «собі на плюс, а мамі — на зло» і мають на меті нав’язати своїм політичним опонентам лінію поведінки. Якщо їм вдасться це зробити — це буде їх маленькою перемогою. Основне завдання затягування реєстрації кандидатів народними депутатами України — постворювати конфлікти у середовищі політичних опонентів, мовляв, хай собі чубляться та розподіляють посади, а ми маємо до 16 листопада законний час для реєстрації. А діяти так дозволяє регіоналам логіка поведінки БЮТу, адже Юлія Тимошенко демонструє тільки домовленості із всіма з однією єдиною метою: посада прем’єра». Але такі дії Партії регіонів будуть ще їх більшою перемогою, аніж коли БЮТ здобуде посаду прем’єра. Це звичайна політична практика, оскільки у Партії регіонів немає програми переходу в опозицію, тому і вони намагаються виграти час, а раптом їм і не треба бути в опозиції», — зазначив Володимир Цибулько.
Нагадаємо, згідно із виборчим законодавством політичні сили мають право на реєстрацію у ЦВК народних депутатів до 16 листопада. Партія регіонів оголосила, що списки 175 депутатів подасть у ЦВК повним складом у визначений термін законодавством.            
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ