Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Регіонів не погодилася з умовами вступу блоку «Наша Україна» в антикризову коаліцію

До центральних органів блоку «Наша Україна» днями надійшло офіційне запрошення від Партії Регіонів щодо входження в антикризову коаліцію. Блок «Наша Україна» окреслив умови, за яких блок міг би долучитися до такого утворення у Верховній Раді. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України Антон Ружицький (ХДС, блок «Наша Україна»).

За його словами, блок Наша Україна міг би долучитися до антикризової коаліції лише в тому випадку, якщо б антикризова коаліція віддала «Нашій Україні» посаду прем’єр-міністра, оскільки вже обрала свого спікера та виключила із списку розподілу портфелів Верховної Ради та уряду представників КПУ.
Партія Регіонів такі умови «Нашої України» сьогодні відхилила і з самого початку роботи сесії ВР блокує трибуну — сказав Антон Ружицький. 
Нагадаємо, що після невдалої спроби демократичної коаліції у складі блоку «Наша Україна», БЮТ та СПУ сформувати керівні органи Верховної Ради та Уряду була створена, так звана широка, антикризова коаліція (Партія Регіонів, КПУ та СПУ) та обраний голова Верховної Ради. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ