Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів не повезе людей до Києва на мітинги – Василь Хара

Заяви лідера ВО« Батьківщина »Юлії Тимошенко про те, що Партія регіонів готується привезти до Києва людей для організації мітингів на Майдані Незалежності в День Соборності України - чергова, дуже характерна провокація з боку БЮТ. Про це заявив Голова Федерації профспілок України, член фракції Партії регіонів в парламенті Василь Хара.

«Це Юлія Тимошенко, коли їй потрібно, і коли не потрібно, підтягує людей за гроші, щоб проштовхнути свої політичні інтереси. Я на 100 відсотків знаю, що такого доручення з боку керівництва Партії регіонів не було, і на місцях парторганізації не займаються підбором людей для спрямування їх до Києва на свято», – сказав Хара.

Регіонал запевняє, що його партії і владі сьогодні не вигідні сутички, в тому числі й на Майдані, які можуть викликати громадянські конфлікти. Навпаки, переконує він, влада робитиме все, щоб святкування пройшли мирно і безконфліктно, щоб не показувати Україна всередині країни і за кордоном в невигідному світлі.

«Чи будуть провокації з боку БЮТ, це питання озвучив Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов у парламенті, а він говорить тільки перевірені факти. Це в почерку Юлії Володимирівни - виставити себе постраждалою, щоб в черговий раз намагатися показати, що люди не люблять владу і не підтримують Президента. Це - почерк Юлії Тимошенко і вона буде намагатися це робити», – заявив депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ