Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів планує захопити держустанови – БЮТ

Партія регіонів, починаючи з 7 лютого, намагатиметься дестабілізувати ситуацію в країні шляхом захоплення держустанов, в тому числі Кабінету міністрів", - йдеться на сайті Юлії Тимошенко, повідомила Українська правда.

 

"Підтвердженням цього є інформація про те, що в санаторіях і готелях Києва та на його околицях розташувалося близько 2 тисяч молодиків приватних охоронних структур із східних регіонів України", - повідомляє БЮТ.

 

За інформацією прес-служби, "на 7 лютого буде доставлено ще близько 5 тисяч вищезгаданих осіб із Запоріжжя, Дніпропетровська, Черкас, Миколаєва, Харкова та Криму".

 

"Доставка молодчиків, їх харчування і перебування оплачуватиметься за рахунок коштів Партії регіонів", - заявляють в БЮТ.

 

Крім того, за інформацією прес-служби, президент Віктор Ющенко "повністю обізнаний з таким розвитком подій і сприяє цій ситуації".

 

"Викликає також питання інформація про те, що 6-7 лютого, які по всій країні є вихідними, а для всіх працівників секретаріату президента є робочими днями", - заявляє БЮТ.

 

"Відомо, що саме в ці дні перед працівниками секретаріату поставлено завдання здати всі документи в архів або їх знищити", - додає прес-служба.

 

Українська правда

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ