Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Партія регіонів починає стягувати спортсменів до Києва, – Луценко

Нардепи від Партії регіонів зосередили у таборах відпочинку навколо Києва 200 людей. Це ті люди, які брали участь в захоплені поліграфкомбінату «Україна». Ще заброньовано місця на 800 спортсменів. Про це сьогодні, 2 лютого, під час прес-конференції заявив в.о. міністра МВС Юрій Луценко.

 

За його словами, даних про підвіз людей до Києва, організований БЮТом, нема.

 

Юрій Луценко запевнив, що як міністр, який вийшов з Майдану, ніколи не використовуватиме силу проти мирних мітингів, однак застосує її, якщо будуть порушення закону.

 

На думку Луценка, якщо ступінь суспільної недовіри до результатів виборів буде високим, то на вулицях стане спекотно.

 

За словами в.о. міністра, моральне напруження в міліції напередодні виборів досить високе, однак вона готова протистояти фальсифікаціям.

 

Додамо, що сьогодні Голова СБУ Валентин Наливайченко спростува інформацію про нібито перебування під Києвом загонів бойовиків.
 
"Ми відпрацювали кожен санаторій, бази відпочинку Києва та Київської області. Нема бойовиків, нема людей зі зброєю, не треба залякувати громадян", - сказав Наливайченко у вівторок на прес-конференції, повідом
ило Інтерфакс-Україна.

Він запевнив, що у разі спроб організації будь-яких протизаконних акцій, у тому числі і за участю бойовиків, буде реагувати вся правоохоронна система.

"До кінця голосування СБУ буде контролювати, щоб такі люди не з'явилися, щоб не з'явилася зброя, вибухівка", - зазначив Наливайченко.

У цьому контексті голова СБУ закликав українців не звертати уваги на "чорний піар".

Як відомо, раніше
Тимошенко також заявила, що будинки відпочинку під Києвом "заповнені бойовиками, які готові до захоплення влади".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ