Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Партія регіонів пропонує добудувати запорізькі мости коштом Донецька

Запорізькі мости можуть добудувати за рахунок грошей, які виділені на будівництво донецького метро. Народні депутати від Партії Регіонів Олександр Пеклушенко і Блоку Литвина Микола Деркач пропонують внести зміни в Державний бюджет на 2009 рік, згідно з яким на будівництво мостових переходів через Дніпро в Запоріжжі буде виділено 500 млн грн. Повідомив Репортер-Запоріжжя.

Відповідний проект закону «Про внесення змін до ст. 76 закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік» (про будівництво автотранспортної магістралі через Дніпро у Запоріжжі) (ь4758) зареєстровано у парламенті 2 липня.

Згідно з пояснювальною запискою до документу, вказані кошти пропонується вилучити зі стабілізаційного фонду Держбюджету, раніше призначені на будівництво метрополітену в Донецьку, оскільки, відповідно до прийнятих 1 липня Верховною Радою змін до бюджету, роботи з будівництва метро будуть фінансуватися за рахунок окремої програми.

На будівництво мостів у Запоріжжі в Держбюджеті на 2009 рік передбачена субвенція міському бюджету в розмірі 100 млн грн. Натомість для продовження будівництва з дотриманням набраних темпів робіт у поточному році необхідно 800 млн грн.

 

 



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ