Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів провадить щодо Тягнибока подвійну гру?

У Севастополі Партія Регіонів провадить щодо Олега Тягнибока подвійну гру. З одного боку депутати від Партії Регіонів ініціюють прийняття гучних політичних заяв, проводять антифашистські марші під гаслом «Фашизм не пройде!», а з іншого - підконтрольна і підзвітна Севастопольській міській раді адміністрація комунального підприємства надає комунальне приміщення для зустрічі Тягнибока з виборцями 6 січня в будівлі Ділового і культурного центру на пл. Повсталих, пише For-Post.

Не важко здогадатися, що протестувати проти візиту Тягнибока під будівлю ДКЦ знову-таки прийде саме Партія регіонів.

Як і з маршем 26 грудня, ВО «Свобода» завчасно забронювала приміщення з 12.00 до 16.00, де 6 січня планується зустріч з виборцями та місцевими чиновниками.

Законні підстави у кандидата в президенти України Олега Тягнибока вимагати надання йому приміщення для зустрічі з виборцями, безумовно, є, і відмову можна розцінити як протидію і навіть кримінально покарати.

Але в адміністрації Ділового і культурного центру також є формальна підстава для відмови в наданні великого залу з тієї простої причини, що через архітектурно-будівельні особливості це приміщення взимку має температуру повітря не набагато вище, ніж на вулиці. Зважаючи, що допустима норма температури повітря громадських та адміністративно-побутових приміщень навіть з перебуванням людей у вуличному одязі має бути не нижче як 14°С, можна на цій підставі «чемно» відмовити Тягнибоку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ