Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Регіонів проводить політику об’єднавчого процесу у форматі „Об’єднаймо Україну” — Олексій Радзієвський

Партія Регіонів проводить послідовну політику щодо об’єднавчого процесу у форматі „Об’єднаймо Україну”. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат України (Партія Регіонів) Олексій Радзієвський.
Олексій Радзієвський вважає, що попередня коаліція не справилася із поставленими перед нею завданнями. „Наша держава стомилася чекати ефективних дій, помаранчева коаліція себе скомпрометувала. Під час розподілу посад у Верховній Раді партія Регіонів буде чітко дотримуватися  конституційних норм, і забезпечить пропорційний підхід до визначення кандидатур на посади”.
За словами Олексія Радзієвського, двері нової коаліції відкриті для всіх. Вчинок Олександра Мороза Олексій Радзієвський називає обдуманим позитивним кроком. „Морозу, як досвідченому політику стало зрозуміло, що у форматі попередньої коаліції він не зможе реалізувати засади демократичного розвитку держави, оскільки Мороз є співавтором конституційної реформи”. Нагадаємо, що політрада Партії регіонів прийняла рішення про створення коаліції у форматі ПР, СПУ та КПУ. Вчора, шостого липня Олександра Мороза обрано спікером Верховної Ради — це  фактично знищило коаліцію у форматі Помаранчевих політичних сил.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ